Stadsbiblioteket i Kalmar klar som lokal utöver CIS!

Ändring: CIS och Biblioteket kommer ha öppet samtidigt fram tills 20 00 på fredagskvällen- alltså inte enbart biblioteket som har öppet fram tills dess. Sedan tar CIS över helt. Exakt schema för dem kommer upp inom en snar framtid.

Idag blev det klart att förutom de redan klara lokalerna på CIS (Calmare Internationella Skola) så kommer även Stadsbiblioteket i Kalmar låna ut sina lokaler för konventet. Stadsbiblioteket och CIS kommer att ha öppet samtidigt fram tills 20 00 på fredagskvällen, sedan kommer konventet hållas enbart på CIS fram tills det stänger runt eftermiddag/kväll på lördagen. Lokalerna ligger väldigt nära gångväg, men vi kommer för säkerhets skull ha samgångar samt skylta så gott som det går.

Vi hälsar er hur som helst välkomna till Stadsbiblioteket i Kalmar samt CIS för Fairycon’11!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s