Köp biljetter här!

Fairycon’13 kommer i år att hållas i JB-gymnasiets lokaler i centrala Kalmar, och årets datum är som ni kanske redan vet spikat som FJÄRDE MAJ till den FEMTE MAJ! Det är inte alls långt kvar nu, och det känns. När vi kommer ännu lite närmare D-dygnet kommer vi självfallet lägga upp en karta.

Som alltid kommer vi erbjuda två olika sätt att köpa biljetter – antingen via vår samarbetspartner Folkuniversitetet (och detta, som ni kanske förstår på titeln, ska vi återkomma till om en sekund) eller senare i insläppet till själva konventet, alltså biljettköp på plats.
Det är ingen skillnad på biljetterna, det är ingen som får någon fördel utan samma saker ingår i priset  – och det är sovsal, tillträde till alla våra utställningar, egenarrangerade aktiviteter, tillträde till alla våra föreläsningar, våra visningar etc.
Saker som inte ingår i priset är exempelvis professionell fotografering, ditt godis, och vår gästande host-club.

Biljetten kostar 100 kr! Inte fy skam.

Vi släppte precis nu i dagarna våra biljetter online, och du kan nu köpa dem här:

http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Dans-Musik-Teater/Kalmar/FairyCon-Japanskt-konvent-i-Kalmar/?sr=true
(OBS! Vi har nyligen haft problem med denna länk och om du efter att ha klickat på den endast hamnar på en “Sidan kunde inte hittas” felsida ber vi er söka på “Fairycon” i sökfältet så poppar evenemanget upp där. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att hitta en lösning.)

Systemet funkar såhär:
När du “bokar kursen” skriver du in din information som sidan anvisar. Sedan får du hem en faktura till dig och du betalar den. Klart! Inga internetköp eller “Omdirigerar till internetbanken”. Alla kan köpa biljett – fast ja, se till att du har tillåtelse först om du är minderårig.

Så skriv upp datumen i din kalender och kom och ha kul med oss i Fairycon Crew!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s