Lucka 2

Idag bjuder vi på ännu en oslipad diamant från nostalgiland!
Klicka nedan så kör vi!

529996_384609414917333_1292910053_n
Bilden tillhör Anna Ohlsson. Tack Anna!

Dagens överraskning är som sagt ännu en nostalgitripp. Och den här gången involverar den de här två. Karin och Sally. Enjoy, och läs sedan vidare nedanför videon.

Okej, så nu när ni sett ett klipp inte ens en fjärdedel av arrangörsgruppen sett innan vi nu la upp det på internet och delade med er, kära läsare, ska vi försöka berätta om det.
Klippet gjordes av en student på Linnéuniversitetet, vårt lokala universitet i Kalmar (och Växjö, men nu ska vi inte vara sådana), som ett projekt till hennes mediakurs. Vi minns faktiskt inte exakt, då klippet innan idag varit blott en obskyr notis i Fairycons historia.

Denna lilla godbit av fin awkwardness är från hösten 2012, när “vi haft Fairycon två gånger” som Karin så vist påpekar i videon.
Och hur det kommer sig att halva klippet om Fairycon kom att bli om den resa till Japan Sally och Karin gjorde får vi nog aldrig svar på, för vi kan inte för vårt liv hitta namnet på studenten som gjorde reportaget.

Karin säger också i klippet att en del i ‘konventandet’ är “glädjen att träffa andra människor som delar ens intresse”, och det är ju både fint och sant!

Ny lucka för imorgon! Och i övermorgon. Och dagen efter det. Och nästan hela månaden!

Vi ses imorgon!
Hannski & Bex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s