Lucka 21

Idag bjuder vi på ännu ett av våra beundransvärda projekt. 🙂 Kan ni gissa vad det kan vara?

Det är med stolthet och glädje som jag (Bex) kan presentera Fairycons nya välgörenhetsprojekt! Som ni minns så skänkte vi pantpengar till Unicefs vaccinationskampanj. Tack vare ert läskdrickande så kunde flera barn bli vaccinerade mot polio (som är en mycket smittsam och dödlig sjukdom, så återigen tack<3).

936339_10200794446601575_1160208256_n

Så på FC’14 hoppas vi att ni tar tillfället i akt för att stilla ert sockersug men även för att bidra till en god gärning! För vi tänker nämligen skänka de pantpengar vi får in till stiftelsen Min Stora Dag.

“Barns fantasi fungerar inte sämre för att kroppen gör det. Stiftelsen Min Stora Dag hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar.” – http://www.minstoradag.org

Och som vi alla vet så fungerar vår fantasi inte sämre bara för att man är sjuk – den kanske rent av fungerar bättre. Dock så är det inte alla barn som får chansen att uppfylla sina önskedrömmar när de blir friska, för en del barn är så pass sjuka att de är sängliggandes under en längre tid, vissa kanske aldrig mer tar sig upp ur sängen för att se dagens ljus eller känna gräset mellan tårna. ༼ ༎ຶ ෴ ༎ຶ༽

Därför har vi bakom Fairycon tagit beslutet att donera alla pengar vi får in från panten på all läsk som förbrukas på konventet, och indirekt hjälpa svårt sjuka barn att få uppleva sina önskedrömmar. Gå in på www.minstoradag.org om ni vill veta mer om deras verksamhet.

msd_vi_stodjer_logga

Vad är din önskedröm?

/ Hannski & Bex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s