Lucka 7

Söndagen den sjunde december

De fem vännerna begav sig med yttersta tvekan till Berga centrum följande dag. 

Jun mötte dem vid ica affären och de begav sig hem till hen, väl där bjöd hen på te och pepparkakor. Som konventsbesökare långt in i själen låg gratis fika dem varmt om hjärtat och de försåg sig villigt av de välkryddade kulinariska mästerverken.

”Det hela började med att mitt älvstoft försvann, sedan försvann all manga från biblioteket, någonting jag tror att ni har hängt med på, men efter det spårade saker ur helt med folk och saker som började försvinna i en helt orimlig takt, det är sovsalsnycklar och kaffebryggare, kafépersonal, funkisar och utställningsmaterial, kort sagt ALLT som är gjort och planerat och fixat inför Fairycon är borta. Och ingenting verkar på något vis ha en förklaring.” 

De satt och planerade och försökte spåna idéer medan Jun lagade dem äppelpannkakor, hen serverade sagda pannkakor under tiden de diskuterade. Ingen kom på några strålande idéer dock så när Jun till slut sa någonting medan de diskade så tystnade de alla.

“Jag är rädd att vi måste bege oss till konventslokalerna, det var där vi var när alla arrangörerna och en massa saker försvann.”

Det tog inte mycket övertygande från Juns sida för att de andra skulle inse det smarta i hens idé och med de orden hade de bestämt sig för att träffas nästa dag vid ingången till konventet. Jun hade nycklarna och lovade att hen skulle se om hen inte också kunde få tag i någonting trevligt att fika på. De var alla lite mer hoppfulla när de begav sig hemåt och kände att Fairycon kanske skulle bli av trots allt.

Dagens lucka bjuder på en hel del skratt, eventuellt lite tårar och mordhot från Tove, MEN, vi kan helt enkelt inte låta bli att jävlas med henne.

Men vem är det här legendariska “Hannski och Bex måste jävlas med”-Tove? Jo, det här är Tove.

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.39.16

Charmig bild, va? Tycker vi röstar igenom att hon har den som profilbild på alla sina sociala medier istället för sengångaren hon kör med nu. Tycker verkligen att jag (Bex) lyckats fånga hennes sanna natur där!

Vänta, hold your horses, jag får in ett meddelande. *låtsas lyssna i en såndär öronsnäcka dem har i livesända TV-program*

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt! Det där är INTE hennes sanna natur! Vi har fått bekräftat av säkra källor att det här är mycket mer accurate.

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.38.33 Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.37.21

Är hon inte vacker?! Här kan vi se känslor såsom frustration (vänster) och komfort (höger) porträtterade.

Vi har också fått in nya, fräscha uppgifter att om man invaderar hennes kök, stökar till för mycket eller helt enkelt jävlas för mycket med henne så blir hon ilsk.

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.43.44

Hide yo Pokémons. Hide yo cats. Hide yo dogs. Just. Run & hide.

Men ärligt, titta på det där ansiktet, det riktigt skriker ut aggressivitet! Och allt för att stackars Bex invaderade köket… Förhoppningsvis får vi se Bex i ett stycke på konventet. Hon kanske till och med har förvandlats till hälften cyborg till dess? Bexinator.

Fram till dess får Hannski en ny sidekick!

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.38.47

Katten Sessan!!! Wooooh! Applåder! *applåderar ljudligt* *gör vågen* *drunknar i vågen*

Hm ja. Vi får se vad framtiden har att erbjuda.

//Hannski & Bex

1 thought on “Lucka 7

  1. Pingback: Lucka 9 | Fairycon'17 – 21-23 APRIL 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s