Lucka 19

Fredagen den nittonde december

De hade nu nästan övervunnit sin rädsla för den mörka övervåningen, att de kommit överens om att aldrig gå någonstans ensamma var kanske en bidragande orsak, men det var inte det enda. De samlades denna dag halvvägs upp på övervåningen och gav sig av mot filmsalarna igen. Deras förväntning på den andra salen var att den skulle vara lika övergiven som den första, men i den andra av filmsalarna var dock en visning av den fullständiga utgåvan av One Piece i full gång. En dator och en projektor stod båda snyggt på sina platser, men det som saknades från rummet var mest påtagligt av allt ordning då stolarna var välta huller om buller och bord låg tvärs över golvet, det såg ut som att vem det än var som hade haft hand om filmrummet hade inte gett sig utan en fight. Filmrummets ändå relativt avskalade inredning gav dem inte mycket utmaning till att leta, först och främst dock i och med att någon hade lagt en nyckel på kanten till whiteboarden. De hittade dock inte sagda nyckel där förrän efter flera timmar. Det hela var mycket förvirrande, men då de var mycket trötta så gav de upp för dagen och begav sig hemåt istället för att försöka förstå alla mysterier som det övergivna konventet hade att erbjuda.

Om några dagar så är det julafton. Har du varit snäll i år? Isåfall kanske tomten kommer med en biljett till Fairycon. Eller det där nya Pokémon-spelet som alla vill ha (Bex vill verkligen ha det).

Fast… En helhelgsbiljett till Fairycon är ju lätt coolare, eller hur? Det är ju trots allt årets happening!

Men, without further ado, vi hörde att Kigu-gänget ville skicka en liten videohälsning till er alla så här är dem!

/ Bex & Hannski

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s