Lucka 22

Måndagen den tjugoandra december

De hade återigen ännu en nyckel på sin nyckelknippa. Men det var snart jul. Ingen kunde njuta av någon julstämning och ingen kunde varken baka eller slå in paket. Det stod ett dubbel v på nyckeln, men ingen av dem kunde komma ihåg något rum som började på w.

Till slut kom Eli på att det ju fanns en workshop där hen hade fått vika origami tidigare år och att det var det som W måste stå för. Workshop-rummet var dock helt i sin ordning märkligt nog. Ingenting verkade ens vara rubbat ur fläcken. Men mitt på det mittersta bordet låg ett meddelande; 

“Jag lovar och jag svär 

att förvånade ni är

Men här är dock nyckeln er,

ja denna som ni ser

Är den enda som behövt ni har

Men mina hemligheter de jag spar

Ni kommer aldrig någonsin få veta vart den leder i tid! 

Er tid är snart ute.

Min tid är snart inne.

Och ni, kan lika gärna ge upp nu!” 

De diskuterade det fram och tillbaka, men hittade ingen lösning på problemet utan gick så småningom hem var och en till sitt även om de var mycket obekväma med hur saker och ting verkade te sig. För sent? För vad då? Fairycon var ju inte på länge än ju!

Ni har väl inte missat att vi har en helt fantastiskulös karaoke, right!? För dig som fortfarande har någon hörsel kvar från det senaste konventet så kommer vi att komma tillbaka för att liva upp 2015 med ännu mer sång och roligheter. I vårt bibliotek finns det japanska och engelska låtar som ni kan se i den här → https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HHG14IbV_W-sTyOR1JDrNjfHjgBUDLgJqke8lQrrgAc/edit?usp=drive_web ← länken!

“Var är kpopen då!?”
Vi kommer faktiskt inte att ställa upp med någon själva till nästa konvent. ISTÄLLET så kommer PandoraBangs karaokelista, med waaay mycket kpop, att finnas på plats. Applåder för Pandorabang!! Vill ni läsa mer om dem så finns de på Facebook https://www.facebook.com/Pandorabang?fref=ts eller på deras hemsida http://pandorabang.tumblr.com.

Nu har vi också fått veta att det finns ett visst intresse för en karaoketävling på kommande konvent. Så vi undrar hur många som tycker att verkar vara en awesome idé? Är intresset tillräckligt stort så ser vi till att det händer! (:

GOD JUL önskar Karaoke-teamet!!

YAAAY för vårt fantastiska karaoketeam! Och ett STORT tack till PandoraBang som är så otroligt snälla och lånar ut sitt karaokebibliotek till oss. :’D

Och vad vore karaoke utan att man sjunger med allt och alla!? Det hör ju trots allt till lite att man ska bjuda på sig själv. ;D

Skärmavbild 2014-12-22 kl. 20.23.46 Skärmavbild 2014-12-22 kl. 20.23.58

 

Så sjukt charmiga bilder. Dem bjuder vi på.

//Bex & Hannski

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s