Tea Time – gästinlägg

Välkomna till Tea Time!

10353516_719701761421653_7604451753531163832_o

Maidcaféer härstammar från Japan och har blivit mycket populära under de senaste åren. Det som skiljer dem från vanliga caféer är att man blir extra mycket uppassad av en maid eller butler! Din maid/butler underhåller dig under hela vistelsen med spel, småprat eller kanske till och med ett litet uppträdande om du har tur!

I Tea Time har alla maids och butlers sitt speciella totem-djur som de representerar genom att bära deras öron, svans och till och med horn om djuret har det! Utöver det har varje maid och butler sin egna karaktär, det kan vara genki (energisk), otaku (nördig) eller dandere (blyg).

Tea Time grundades i februari 2013 av två då sjuttonåriga tjejer i Jönköping. Sen dess har vi vuxit till över 10 personer och vi har varit på en hel del olika evenemang – allt ifrån konvent till pridefestivaler! Vi satsar på att ha ett bra utbud för alla smaker och serverar även gluten- och laktosfria bakelser!

Vi hoppas att ni kommer ha en trevlig stund hos oss!

Med vänliga hälsningar,

logga

Glöm inte att klicka i “kommer” på deras facebook-evenemang! Länk;

https://www.facebook.com/events/1398217297154082/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s