Lucka 19

Idag bjuder vi på en speciell lucka, klicka för att läsa mer! 😀

Det var en gång en tomte som tröttnat på sin tillvaro under Jenny Nyströmskolan. Hen var ledsen för att hen inte kunde hitta något ställe att dansa på. Så tomten bestämde sig för att hitta de bästa tomte djs som går att hitta och ta hem de till Kalmar. Så tomten tog sin börs och köpte en biljett till Skellefteå.

Efter en lång resa i första klass så kom tomten fram till Skellefteå där snön låg djup på taken och endast tomten var vaken. Men efter att ha gått runt i den djupa snön i mörkret så hör hen ljud från under ett hus, tomten blir genast intresserad och springer dit! Där så står en tomte med skägg och svart luva och spelar hardstyle, så tomten frågar vad denna tomten heter och om han vill följa med till Kalmar? Den svarta tomten svarar:
“Det är jag som är Omni, och jag följer gärna med till Kalmar! Det mörkt och kallt här uppe…”
Så tomten och Omni kramade om varandra och gick till flygplatsen då Omni tipsat om en till tomte i Helsingborg.

Efter en lång och turbulent flygning så kom tomten och Omni till Helsingborg. Där de började leta efter nästa tomte. Men ju längre de letade desto mer hopplöst blev det, tomtar fanns det gott om men inte den tomten som Omni känner. Men efter en stund så kommer Omni på att tomten bor inte i Helsingborg fast utanför, så tomtarna tar tåget ut till en liten by där de genast hittar den sökta tomten. Omni pratar med tomten vars namn inte är känt men kallas för Baronen. Baronen går med på att följa med upp till Kalmar om sällskapet reser till Uppsala först för att hämta en sista tomte.

När tomtarna tre tagit sig upp till Uppsala så letar de efter någonstans att sova, men allting är slut och det enda som finns är ett litet krypin vid Fyrisån. Det är kallt och ån är frusen till is. Men i mörkret så så kommer en liten fackla, och med facklan så kommer en liten tomte. Den lilla tomten har mat och filtar till de tre tomtarna och tomtarna ber den lilla tomten att stanna kvar.

Efter en stund så känner Baronen igen den lilla tomten, och berättar för sina nya vänner att detta är Frax. En tomte som trots sin ålder är duktig på att snurra skivor. Frax tackar genast ja till att följa med till Kalmar men han behöver bara han ha sina föräldrars tillstånd först. Så efter ett längre argument så är våra tomtar på väg till Kalmar för att göra Jenny Nyströmskolan en liten trevligare tillvaro för tomten.

Tomtarna bygger tillsammans just nu en klubb tillsammans som lär vara klar 1 april 2016 och ha namnet ClubFairy, som på FairyCon kommer att ha 3 av Sveriges bästa konvents DJs i DJ båset: DJ OmniCorez och JioFrax från SCDJA och vår resident DJ: Baron Von Fish. Temat på ClubFairy i år är Sagomystik och detta är något som ni kommer känna av när våra “tomtar” drar igång sina sköna beats och låtar.

Lär känna våra tre tomtar:

Baron Von Fish
Riktigt namn: Oliver Andersin
Från: Helsingborg
Genre: Kpop/Jpop och NightStyle
Gör annars: Studerar och är arrangör på FairyCon.
Var har du spelat tidigare: FairyCon, NärCon, NerdCon Umeå och PeppCon

OmniCorez
Riktigt namn: Dennis Fredriksson
Från: Skellefteå
Genre: Hardstyle och Hårdare
Gör annars: Chef för företaget Omnitek och aktiv i Skellefteås stundentliv
Var har du spelat tidigare: SkeCon

JioFrax
Riktigt namn: Jonathan Enfält
Från: Uppsala
Genre: EDM
Gör annars: Går på gymnasiet.
Var har du spelat tidigare: PeppCon

SCDJA kommer även att under FairyCon hålla i en workshop där ni får prova på att använda riktig DJ utrustning och där de assisterar er till hur man gör för att mixa själv och hur ni skapar en bra mix.

Och då återstår det bara för ClubFairys enda arrangör Oliver att önska er alla en riktigt god jul och hoppas att så många som möjligt dyker upp och dansar till Caramelldansen och andra klassiker på våra rave.


 

Woop woop! Tack för den fantastiska lilla sagan/presentationen! Vi är sjukt taggade för ClubFairy och hoppas att det blir en storslagen succé ;D

Hannski bara flikar in här lite för att bjuda på ett smakprov på temat sagor från Oliver!
https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?embed_type=widget_standard&embed_uuid=f03be3e4-4efe-444a-a138-8a70ff69106c&feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FFairyCon_Kalmar%2Fpeppmix-fc16%2F&hide_cover=1&hide_tracklist=1&replace=0

Peppmix FC’16 by Fairycon Kalmar on Mixcloud

/Bex & Hannski

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s