Helhelg – Välgörenhetsvarianten

Hej!

Hannski här, men idag pratar jag till er som ordförande i Yousei-kai och inte småknasig wordpress-admin.

Först kan jag väl säga att vi har valt att behålla våra låga biljettpriser från förra året eftersom vi vill att just du ska kunna komma på Fairycon och ha en superbra helg med oss och resten av Fairycon Family.

Det innebär en prislista som följer:
Helhelg+sovsal: 230kr
Helhelg utan sovsal: 200kr
Endagsbiljett fredag och lördag: 100kr
Endagsbiljett söndag: 50kr

Men! Vi har infört en ny kategori. Välkommen i klubben “Helhelg – Karma boost”!

Vad kan du få för 20 kr? Du kan få en påse chips, eller så kan du få en karma boost. 20 kr är inget alls för många.

‘Helhelg – Karma boost’ kommer kosta 250 kr och du kan välja att få den med sovsal eller utan. Överskottet kommer att gå till vårt välgörenhetsprojekt i år, Majblomman – Alla barns blomma.
Läs mer om Majblomman här! https://fairycon.wordpress.com/2015/12/08/lucka-8-3/

Alternativet kommer inte finnas tillgängligt via Konvent.se då Payson tar ut en procentsats av alla pengar vi får in genom Konvent.se och vi vill kunna ge hela ert bidrag till de som behöver det. Däremot har vi två andra sätt att förhandsköpa i år, genom vilka ni kan välja Karma boost, och ni kan även välja Karma boost om ni betalar era helhelgsbiljetter i dörren (om ni vill ha sovsal så rekommenderar vi alltid att ni förhandsköper om möjligt). Om ni köper endagsbiljetter i dörr men vill lägga till ett bidrag kan vi hjälpa er med detta.

Självklart kommer vi hålla reda på alla pengar och precis som alltid redovisa för er hur mycket pengar vi fick in och vart det gick.
DESSUTOM kommer vi samla in uppgifter på de som valde Karma boost och skicka ett personligt mail till dem där vi tackar dem för deras bidrag och redovisar resultatet av insamlingen utöver våra vanliga tillkännagivanden i sociala media.

Och om ni inte vill eller kan köpa Helhelg – Karma boost är ni såklart inte tvungna, som jag skrev innan så kan ni också välja något av förra årets låga priser!

Så om ni har 20 kr över, eller till och med 50 kr, och vill hjälpa Majblomman och Yousei-kai att bekämpa barnfattigdom i Sverige? Välj “Helhelg – Karma boost” när ni köper biljett till Fairycon’16!

Tack på förhand!

Hannski, ordförande i Yousei-kai

2 thoughts on “Helhelg – Välgörenhetsvarianten

 1. Ni borde ha något sätt om det skulle gå att man kan välja hur mycket man vill ge för biljetterna (men minst de fasta priserna ofc)!

  • Det är en supergod idé, Olivia! Vi valde att testa med ett fast “uppåtpris” (dvs 250 kr) i år bara för att se om detta skulle vara något folk vill stötta, och nästa år kanske vi släpper summan fri om Karma boost-konceptet funkar bra!

   Om du/någon annan därute är intresserade av att ge mer pengar så är det bara att skriva till oss så hjälper vi till!
   Det finns också funderingar på att ta med folks namn (om de vill såklart) på gåvobrevet vi kommer få som donationsbevis om man skänker över en viss summa.

   Tack så mycket för din kommentar, och god jul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s