Schema, en sneak peek!

Nu så här när det börjar dra ihop sig kanske ni är nyfikna på hur schemat kommer se ut (hoppas ni inte missat alla våra gästsläpp och peppade poster på Facebook sedan julkalendern tog slut, det vore sjukt synd!)

Och vi är här för att deliver! Första schemaversionen!
Program Fairycon’16!
(Hosted på Google Drive)

Hålltider:
Konventet öppnar 11:00 på fredagen
Sovsalarna öppnar 11:00 på fredagen, men du behöver ha konventsband för att bli insläppt så lös ut era band först!
Konventet stänger 15:00 på söndagen
Sovsalarna stänger för besökare 14:30 på söndagen, vänligen ha era saker ute innan dess. Garderoben är öppen för att ta emot er!
Invigning är 13:00 fredag, missa inte!
Avslutning är 14:00 söndag.

Lite mer info!
Det här är bara en enkel form av schemat för att ni ska se vad som händer och när. Schemat justeras fortfarande, det står högst upp innan själva schemat vad som saknas (vi tar bort därifrån när något fylls i) men ni kan lugnt börja planera eftersom de största ändringarna i nuläget mer gäller en halvtimma eller kvart.
Vi kommer inte att skriva ut här varje gång vi gör små edits, utan kommer göra små noteringar i marginalen, så kolla gärna mer än en gång!

Filmvisningar skrivs aldrig ut i det generella eventschemat, men de finns och de kommer pågå dygnet runt precis som alltid!

I vanlig ordning kommer det snart göras en post där vi skriver lite mer om varje aktivitet, eventuella öppettider eller start och sluttider, i vilket rum på konventet alla aktiviteter kommer vara och om tillämpligt också vem som håller i aktiviteten, så om ni ser någonting som verkar intressant men ni inte riktigt vet vad det är – håll i er så kommer den posten upp inom några dagar!

Slutgiltiga versionen av schemat kommer som alltid att finnas i det tryckta besökarhäftet ni får på konventet, men ni kan alltså redan nu börja fundera på vad ni mer specifikt vill se på Fairycon’16!

1 thought on “Schema, en sneak peek!

  1. Pingback: AKTIVITETSLISTA FC’16 | Fairycon'16 – 1-3 APRIL 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s