Lucka 16

Det har blivit dags för välgörenhetsluckan!

Följ med in.

För oss är det viktigt att ge tillbaka. Vi sliter för vårt konvent för att ni ska ha en fantastisk helg, och vi värnar starkt om att vara ödmjuka inför de som ju faktiskt inte har samma förutsättningar som vi kanske har.

Poliovaccin genim Unicef, Min Stora Dag, Barncancerfonden, Majblommefonden.

I år har Yousei-Kai röstat på och valt mellan fyra olika starka kandidater men vi har ändå nått ett majoritetsbeslut.
Möt välgörenhetsprojektet 2017:

friends-storre

Varje år utsätts 60 000 barn och unga för mobbning. De flesta av oss har på något sätt kommit nära mobbning eller till och med utsatts för mobbning och/eller kränkningar själva. Mobbning förstör. Mobbning är ett problem vi bara kan övervinna om vi alla tillsammans, på alla nivåer i samhället, gör något åt det.
Självklart står vi för detta och vill göra vår del i det hela.

Friends grundades 1997 av Sara Damber och motverkar mobbning i skolan och idrotten, bland annat genom att utbilda och göra vuxna medvetna om mobbning och hur man förebygger mobbning. Friends får inte del av statliga medel utan är beroende av stöd från allmänheten och föreningslivet.

Vi kommer som alltid donera pantpengar och överskott från BFB till välgörenhetsprojektet, och vi kommer också återigen sälja Karma Boost-biljetter, där överskottet går direkt till välgörenhetsprojektet när du köper din biljett. Om du har möjlighet att köpa denna sortens biljett så uppmuntrar vi er att göra detta, eftersom varenda krona räknas i kampen. Självklart kommer vi fundera på andra sätt att samla in pengar, och ni kommer säkert märka av detta senare på konventet.

Våra besökare och arrangörer är stolt “annorlunda”. Du ska aldrig behöva be om ursäkt eller känna dig åsidosatt för att du är du.

Våga vara annorlunda. Du är familj hos oss.

Friends –  Tillsammans mot mobbning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s