Anmälningar – Artist Alley & Cosplay

Precis som alltid kommer ni på förhand kunna anmäla er till en del roliga saker på konventet, och i denna post påkallar vi alla som är taggade på att sitta i Artist Alley eller delta i cosplaytävlingen! (Eller varför inte båda? Eh?)

Följ med in så ska vi se vad grupperna har att säga!

Artist Alley!

Hej! Gillar du att skapa smycken, art eller bara vill sälja lite av det du har gjort? Då kan du vara med på konventets Artist Alley! I år är det särskilt bra för er som står i en Artist Alley för första gången, eftersom i år tar vi ingen bordsavgift. Ni som säljer i Artist Alley får också två kaffe-biljetter om dagen!

För att få sälja hos oss gäller dessa regler:
– Svensk lagstiftning gäller. (ex. inget som kan klassas som barnpornografi eller tidelag är tillåtet och kommer beslagtas).
– Ställer du ut material som inte anses vara lämpligt för minderåriga, dvs. material som endast är lämpligt för personer över 18 år, eller stötande material (ex. gore, ecchi) var god märk tydligt ut detta. Förvara exempelvis detta i en separat 18+-pärm. Vi kommer att kontrollera detta.
– Vid försäljning var god och märk ut tydligt vad som är till salu och även här ska svensk lag följas (minderåriga får t.ex. inte köpa något klassat som 18+).
– Endast handgjorda saker får säljas här, alltså inte saker som du köpt någon annanstans.

Eran anmälan skickar ni här: https://goo.gl/forms/Bv9TAsAUxNVaCAxm1

Övriga frågor? Här har ni en mail ni kan skicka frågor till: mumin.fros@gmail.com

Ser fram emot ett trevligt konvent med er!

Mvh Försäljargruppen


Cosplay!

Sugen på att visa upp dig? Nyfiken på ruset man får av publikjubel?

Vår tävling är till för alla, men främst för dig som kanske har tävlat en eller två gånger – eller aldrig! Tävlingen är en klassisk walk-on tävling där du får gå upp på scenen, posera och sen gå av. Det är en perfekt chans för dig som är ny eller osäker att testa vingarna för att se om att tävla inom cosplay är något för dig. Domarbedömning kanske låter läskigt men det är ännu ett led för oss att kunna ge er en mjukstart in i tävlande – främst handlar förbedömningen om att låta er prata med erfarna cosplayare och få tips för att kunna utvecklas ännu mer.

Så passa på och ansök! Ni har ingenting att förlora och allting att vinna.

Svenska:
Klicka här!
Engelska:
Here!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s